Våra tjänster

Hjärpalyckans Trädgårdar

Med oss växer du!Vi erbjuder tjänster som är utformade just för dina behov av hög kvalitet där enkelhet, hållbarhet och medkänsla står i fokus.

Verksamheten bedrivs i byn Hjärpalyckan som är omgiven av skogar, hagar, gärdsgårdar, skogsträdgårdar och trädgårdsodlingar. Från gården erbjuds kurser, studiebesök och events men vi kommer också till er och ger inspirationsföreläsningar inom hållbar livsstil, permakultur i vardagen samt kostens betydelse för hälsan.


Vi ordnar också företagsevenemang, födelsedagsfirande, möhippa eller släktkalas på plats i vår inspirerande miljö eller kommer vi ut till

naturen nära er med ett program anpassat efter era behov och med en gedigen kunskap om hållbarhet, mat och hälsa. Aktiviteterna passar för 5-25 personer.

Som evenemang planerar vi också för matlagning över öppen eld. Som en egen aktivtet eller som ett del av ett studiebesök eller föreläsning erbjuder vi matlagning i grupp av råvaror från bland vår egen skogsträdgård och köksträdgård.


Varje föreläsning och evenemang skräddarsys. Vänligen kontakta oss så berättar vi mer samt utformar ett paket som passar för just er. Vi har södra Sverige som upptagningsområde.Hjärpalyckans Trädgårdar


Vi hjälper människor att komma tillbaka till livet genom naturunderstödd rehabilitering och en palett av olika metoder och terapier som anpassas efter just dina unika behov.

 

Välkommen till en kravlös och avslappnad väg mot ett nytt sätt att möta livet.

HITTA TILL OSS

 

Adress:

Hjärpalyckan Bergsnäs 1

342 53 LÖNASHULT

 

Email:

info@gardenbergsnas.se

 

Phone: 0768 03 77 08

VÅRA PLATTFORMAR


Instagram

Facebook

Blog

YouTube

Copyright © All Rights Reserved